Rehberlik Servisi

28.12.2012 3306

Rehberlik

Rehberlik Servisi olarak amacımız, öğrencilerimizin gelişim süreci içinde karşılaştıkları güçlükleri problem haline dönüşmeden çözmelerine yardımcı olmak ve kendini tanıyan uyum ve iletişim becerisine sahip, çevresine duyarlı, mutlu, sağlıklı, yaratıcı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktadır. Bizler burada öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm personelimizle birlikte büyük bir aileyiz, anlayışından yola çıkarak çocuklarımızın başarıları kadar, onların mutlu bireyler olarak hayata tutunmalarını görmek en büyük temennimiz. Başarıya giden yolda, okul olarak yıl içinde, farklı derslerle ilgili öğrenim aktiviteleri, sınavlar ve öğrenci başarısı değerlendirmeleri, rehberlik dersleri, öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla sosyal ve sportif faaliyetler, birebir öğrenci danışmaları, veli toplantıları ile öğrencilerimizin başarılı olmalarına yönelik çalışmalar yapmaktayız. Öğrencilerimizin başarıya ulaşmaları ve hayatta başarılı olmaları için en büyük yardımcımız siz velilerimizsiniz.nBu amaçla okul olarak siz velilerin vereceğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Rehberlik servisi, gizlilik, süreklilik, güven, işbirliği ve gönüllülük ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Öğrencilerimizin psikolojik, akademik ve sosyal gelişimi ile ilgili her türlü bilgiyi bizden öğrenebilirsiniz. Gençlerimizin başarıya ulaştıkları o güzel anların sevinç ve coşkusunu birlikte yaşamak dileğiyle...