18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ve ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YILI

19.03.2024 61

Her yıl olduğu gibi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü büyük bir gurur ve minnetle anıyoruz.

İlçemizin dört bir yanından gelen katılımcılarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu duygusal etkinlik, Çanakkale'nin eşsiz kahramanlığını ve fedakarlığını canlandırdı. Sahnedeki her an, o destansı savaşın atmosferini yansıtarak izleyicilerimizi derinden etkiledi.

Çanakkale'de yaşanan kahramanlık öykülerini, kadın, erkek, çoluk çocuk, genç, yaşlı demeden yapılan cesurca fedakarlıkları sahneye taşıyan öğrencilerimiz ve izleyicilerimizi o dönemin atmosferine götürdü.

Bizler, bu toprakları vatan yapmak için gözlerini kırpmadan savaşan atalarımızın aziz hatırasına olan minnettarlığımızı her daim canlı tutacağız. Çünkü Çanakkale ruhu, bizlere sadece bir tarih dersi değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin çok büyük olduğunu da ifade etmektedir.

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, bizlere bu büyük mirası miras bırakan tüm şehitlerimize ve gazilerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Yüce Türk milletinin gösterdiği bu büyük direnişi ve azmi asla unutmayacağız ve gelecek nesillere aktarmak için çalışmaya devam edeceğiz.

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024