Okulumuz Öğrencileri, Yaratıcılıklarını Cunda Adası'nda Keşfetti!

09.01.2024 93

Okulumuz Öğrencileri, Yaratıcılıklarını Cunda Adası'nda Keşfetti!

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri alanında verilen Grafik ve Canlandırma dersi öğrencileri, öğrenme deneyimlerini bir üst seviyeye taşımak amacıyla gerçekleştirdikleri Cunda Adası gezisinde unutulmaz anlar yaşadı.

11. sınıf öğrencilerimiz, bu özel gezi sırasında hem doğanın güzelliklerini keşfetmenin hem de kendi yaratıcılıklarını geliştirmenin keyfini yaşadılar. Gezi, öğrencilerin Grafik ve Canlandırma dersi kapsamında topladıkları materyalleri artırmak ve öğrenme süreçlerine katkıda bulunmak adına düzenlenmişti.

Öğrenciler, Cunda Adası'nın eşsiz atmosferinde bir araya gelerek fotoğraf çekme ve görsel materyal toplama fırsatı buldular. Doğanın sunduğu renk paleti, mimari detaylar ve adanın tarihi dokusu, öğrencilere ilham verici anlar sunarken, kendi bakış açılarıyla çektikleri fotoğraflarla özgün materyaller oluşturdular.

Gezi sırasında öğrenciler, hem eğlenceli dakikalar geçirirken hem de öğrenme sürecine keyifli bir boyut kattılar. Doğanın içinde gerçekleştirdikleri yaratıcı aktiviteler, öğrencilerin birbirleriyle iletişimini güçlendirdi ve öğrenmeyi daha keyifli hale getirdi.

Bu gezi, öğrencilerimize sadece akademik bilgiler kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda takım çalışması, yaratıcılık ve iletişim becerilerini geliştirmelerine de katkıda bulundu. Öğrencilerimizin edindikleri deneyimler, gelecekteki projelerine ve önemli bir temel oluşturacak.

Okulumuz, öğrencilerin sadece sınıf içinde değil, aynı zamanda dışarıda da öğrenme deneyimlerini zenginleştirmek ve onları gerçek dünya uygulamalarına hazırlamak adına benzer etkinliklere devam edecektir. Cunda Adası gezisi, öğrencilerimizin bilgi ve yeteneklerini artırmalarında önemli bir adım olmuştur.

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri alanındaki bu tür etkinliklere duyduğu önem, öğrencilerimizin gerçek dünya becerileri kazanmalarına ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine olan bağlılığını yansıtmaktadır. Geleceğin teknoloji liderlerini yetiştirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.

09-01-202409-01-202409-01-202409-01-202409-01-202409-01-202409-01-2024